interton logo

VÉGET ÉRT A SCENI-TECH 2019 KIÁLLÍTÁS

2019. május 15-16-án került megrendezésre a Sceni-Tech 2019 kiállítás a Tüskecsarnokban. Örömmel tapasztaljuk, hogy a kiállítás évről évre népszerűbb, egyre több szakmai vendég vesz részt az eseményen.

Az INTERTON Group standján az érdeklődők megismerkedhettek a legnagyobb színpadokat, koncerteket, film és TV stúdiókat és a legnívósabb rendezvényeket kiszolgáló High End Systems cég SolaSpot 3000 lámpájával, illetve a SolaTheatre lámpával, amely rendkívül csendes működése miatt kiváló választás a színházak számára is.

 

CLF Lighting Orion hibrid robotlámpa a Sceni-Tech 2019 kiállításon

A fénytechnikai részen maradva az érdeklődők szintén megismerkedhettek a CLF Lighting Orion hibrid robotlámpával, amely képes 2-42 fok között nyitni, így átmenetet képez a szűk nyitású beam és a nagyobb nyitású spot lámpák között.

 

d&b audiotechnik hangsugárzók a Sceni-Tech 2019 kiállításon

A hangtechnika szerelmesei sem maradtak látnivaló nélkül. A német prémium gyártó, a d&b audiotechnik számos eszköze, többek között az E4, E6, E8 és E12 passzív hangsugárzók, a T10 line array rendszer és az új DS20 hálózati audio bridge is kiállításra került standunkon. A Yamaha nagyágyúja, a RIVAGE PM7 digitális keverőpult központi helyre került, hisz nagy érdeklődés övezi. Az új digitális stage boksz,a Rio3224-D2 is elkísérte a kiállításra. A QSC-t a K.2 és a CP aktív hangsugárzó széria, illetve a TouchMix-30 digitális keverőpult képviselte.

Találkozzunk jövőre is a Sceni-Tech kiállításon!

 

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.