interton logo

VÉGET ÉRT A 2016-OS BUDAPEST MUSIC EXPO, EZ TÖRTÉNT:

2016. október 7-9. között került megrendezésre a 11. Budapest Music Expo, a HUNGEXPO területén. Először is köszönjük, hogy ennyien meglátogatták standunkat és köszönjük a sok pozitív visszajelzést, dicséretet!

Nézzük, mi várta látogatóinkat a 2016-os Budapest Music Expón a standunkon. Rögtön a „bejáratnál” hostess lányaink fogadták az érdeklődőket, a már szokásosnak mondható INTERTON Kvízjátékkal, melyet idén is rengetegen kitöltöttek. Kicsit tovább haladva a d&b audiotechnik installációval találkozhattak vendégeink, melynek része volt többek között a V line array rendszer és a J-SUB is.

A standunk közepén óriási területen osztozott három gyártó, a High End Systems, a QSC és a Yamaha. Az egyik legnagyobb szenzáció a QSC TouchMix-30 Pro keverőpult volt, mely szeptember 29-én debütált világszerte, ám máris sikerült szereznünk bemutató darabot az expóra. Természetesen a TouchMix-8 és 16-os pultot is kipróbálhatták az érdeklődők, méghozzá egy soksávos felvétel segítségével. A QSC részről a passzív E sorozatú hangsugárzók és a PLD, illetve GXD erősítők is megtekinthetők voltak standunkon.

A High End Systems lámpái fent, egy négyzet alakú truss rendszeren kerültek felfüggesztésre, míg lent a fényvezérlőpultok kaptak helyet. Természetesen a lámpákat élesben lehetett vezérelni a pultokkal, sőt, egy óriási kijelzőn egy virtuális színpad világítását is vezérelhették a HOG 4 pult segítségével az érdeklődők. A három nap alatt folyamatos volt az érdeklődés a prémium kategóriás gyártó eszközei iránt.

Nem volt ez másképp a Yamaha esetében sem. A nívós gyártó nagyágyúnak számító keverőpult családjait vonultattuk fel a kiállításon, így megtekinthető és - szintén soksávos felvétel segítségével - kipróbálható volt a TF, CL és QL sorozat is. Kollégáink a kiállítás alatt megállás nélkül segítségére voltak az érdeklődők tömegének a Yamaha fronton is.

Standunk egy külön részén kapott kitüntetett helyet az amerikai Heil Sound, mely vokál és hangszermikrofonokat, illetve fejhallgatót gyárt. A gyártó itt mutatkozott be első ízben a magyar nagyközönség előtt. Eszközeit olyan neves előadóművészek és zenekarok használják, többek között mint Rihanna vagy a ZZ Top. A mikrofonok megismerésére a későbbiekben alkalmat adunk majd az érdeklődőknek, ezért érdemes figyelni híreinket!

A stand szerkezete és a színpadelemek - megbízható termékeiről és innovatív fejlesztéseiről híres holland gyártó - a Eurotruss eszközeiből épültek fel.

Az F csarnokban a HANOSZ 1. számú színpadjának hangját a QSC KLA aktív line arra rendszer biztosította, monitorként pedig QSC K sorozatú aktív hangsugárzók teljesítettek szolgálatot. A színpad üzemeltetésében tapasztalatszerzés céljából, Erdélyből érkezett fiatalemberek is részt vettek, akik a Kolozsvári Sapientia Egyetemen indított hangtechnikus képzésének tanulói és akiket ezúton is üdvözlünk és visszavárjuk Őket jövőre is a kiállításra!

Mindig hatalmas élmény számunkra a Budapest Music Expo. Egyrészt a partnerekkel, barátokkal való személyes találkozás miatt, másrészt pedig örömmel tapasztaljuk, hogy a fiatalabb korosztály évről-évre egyre magasabb létszámban van jelen a kiállításon, ami nagy bizakodásra ad okot a jövőre nézve.

Az INTERTON Group teljes csapatának nevében köszönjük az érdeklődőknek, hogy standunkra látogattak, s hogy sok tartalmas és érdekes szakmai beszélgetést folytathattunk! Találkozunk a 2017-es Budapest Music Expo kiállításon!

A kiállításon készített fotóinkat Facebook oldalainkon tekinthetik meg:
https://hu-hu.facebook.com/interton.kft/
https://hu-hu.facebook.com/QSC.hu

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.