interton logo

ÚJRA PROLIGHT + SOUND KIÁLLÍTÁS FRANKFURTBAN!

Az első MUSIKMESSE kiállításra 1980-ban került sor, ahol hangszerek kerültek bemutatásra. 1995-ben rendezték meg először a MUSIKMESSE-vel párhuzamosan a Prolight + Sound kiállítást is, ahol a rendezvénytechnikával kapcsolatos új eszközök mutatkoztak be. Idén lesz az első olyan alkalom, amikor a két kiállítás teljesen elkülönül egymástól.


A Prolight + Sound kiállítás rengeteg szakmai látogatót vonz; megtalálhatók köztük a különböző létesítmények üzemeltetői, hangtechnikai tervezéssel foglalkozó cégek, kiskereskedők, hangtechnikusok, világítástechnikai tervezők, díszlettervezők, stúdió mérnökök, rendezvényszervezők, szolgáltatók és az audiovizuális szakmához köthető szinte minden szakág képviselője. Az audiovizuális világ legújabb eszközeit ismerhetjük meg a kiállításon, illetve remek alkalom ez arra, hogy az iparág képviselői tapasztalatokat cseréljenek egymással.

Az INTERTON Group képviselői 1995 óta minden Prolight + Sound kiállításon részt vettek és idén sem lesz ez másképp.

A Magyarországon az INTERTON Group által forgalmazott gyártók közül az alábbiak vesznek részt a kiállításon:
Auvitran, d&b audiotechnik, QSC, Yamaha, Eurotruss, Nivtec, High End Systems, Crestron

Partnereink várható érdekességei a kiállításon: A d&b audiotechnik itt mutatja be legújabb szoftverét, melynek segítségével a szabadtéri rendezvényekről kiszűrődő zajterhelést lehet kiszámítani. A Vertigo bemutatja a pepino© névre keresztelt interaktív lámpáját. Itt láthatja majd először a nagyközönség az Eurotruss XTS sorozatát.

A Prolight + Sound kiállítás 2016. április 5-8. között kerül megrendezésre Frankfurtban.

A kiállítással kapcsolatban folyamatosan, új információkat osztunk meg!

Bővebben a kiállításról: https://pls.messefrankfurt.com/frankfurt/en/besucher/willkommen.htmlrendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.