interton logo

ÚJRA: EUROTRUSS SZÍNPADELEM KEDVEZMÉNYES ÁRON!

A holland Eurotruss neve jól ismert a színpadtechnika világában, hiszen truss rendszerei a világ legmegbízhatóbb rendszerei közé tartoznak. Pár éve termékpalettájuk színpadelemekkel és azok kiegészítőivel is bővült. Most az INTERTON Groupnál akciós áron juthatnak Eurotruss színpadelemekhez.

Akciós színpadelem:

-    Eurotruss Pro Deck 2x1 méteres professzionális színpadelem (csak 29kg!) csúszásgátló felülettel, kedvezményes ára 46 935 Ft+Áfa/db

Az akcióban szereplő színpadelem megtekinthető lesz a Budapest Music Expo kiállításon, az INTERTON Group standján (G39).
Az akció 2017. október 8-ig, a Budapest Music Expo kiállítás végéig tart.

Részletekért keresse kollégánkat az alábbi elérhetőségeken!

Bogár István
Tel.: +36 30 689 3198
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.