interton logo

ÚJABB VILÁGÚJDONSÁG A D&B-TŐL

Megjelent a d&b MAX2

Megjelent a d&b új monitor hangsugárzója, mely külcsínben és belbecsben is a nagyobb testvérekhez hasonlít és ezzel maga után hozta a régebbi MAX és MAX12 hangsugárzók megszűnését. A két utas passzív MAX2 egy 15"-os mély-közép hangszórót és egy 1.4"-os magas sugárzót tartalmaz, a szokásos koaxiális elrendezésben. Lesugárzása 75° szimmetrikus, kialakítása lapos, ezért minden szigorú vizuális igényt kielégít.


 

A MAX2 széles körben felhasználható, nemcsak színpadi monitorként, hanem önmagában, vagy mély-sugárzóval kiegészítve komplett hangosításként is megállja a helyét.rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.