interton logo

ÚJDONSÁG: D&B AUDIOTECHNIK „A” SZÉRIA

Ez az új eszköz egyesíti a pontsugárzók egyszerűségét a line array rendszerek hangnyomásszint és frekvenciaelosztásával, így egy továbbfejlesztett formátumú hangsugárzótól kapjuk meg a jól ismert d&b hangminőséget. A d&b audiotechnik „A” széria exponenciálisan nagyobb rugalmasságot biztosít mind a fizikai rögzítés és felfüggesztés, mind az akusztikai irányítottság terén.

Az „A” széria ötvözi a d&b rendszertechnológia legjobb elemeit, létrehozva egy teljesen új hangsugárzó koncepciót. A hangrendszerek képességeit feszegeti, miközben a már ismert d&b fókuszt az irányítottságon és a rendszerelven tartja.

Röviden összefoglalva, az „A” széria olyan technológiák összessége, amelyek kényelmesen töltik ki azokat a réseket, amelyekkel kapcsolatban eddig kompromisszumokat kellett kötni. Az „A” széria azonban más szemszögből közelíti meg a hangerősítés fogalmát.

A finombeállítási lehetőségeknek és változó ívszögeknek köszönhetően négy „A” szériás hangsugárzó pontosan illeszthető egy adott helyszínhez. Minimális számú hangsugárzóval is széles lesugárzás érhető el vízszintesen, vagy akár függőlegesen. A kifinomult hullámvezetők kialakításának köszönhetően horizontális és vertikális módban használva is biztosított a koherens magasfrekvenciájú szórás.
 
Az új koncepció szellemében az „A” széria új akusztikus finomhangolási megközelítést alkalmaz: Középtartomány Direktvezérlés (Midrange Directivity Control).

Ez a funkció kevesebb erősítőcsatornát használ, mint az ArrayProcessing, miközben a középtartomány irányítottsága minden lehetséges használati szögben szimmetrikus. Egyszerűen csak ki kell jelölnünk „In”-ként a fürt belső, vagy „Out”-ként a fürt külső hangsugárzóit. A Midrange Directivity Control biztosítja, hogy a kritikus vokál tartomány kristálytiszta legyen. Ez egy egyszerű kattintással beállítható.

Az „A” széria pontosan ott biztosít lefedettséget, ahol azt szeretnénk. Ez a változtatható lesugárzási szögek révén érhető el, amelyek lehetővé teszik a szórás beállítását 5 fokos lépésekben -10 ° -tól + 10 ° -ig. Legyen keskeny vagy széles lefedettség, vízszintes vagy függőleges elrendezés: a hang csakis arra a helyre irányul, ahol szükség van rá, és nem tovább.Bővebb információért keresd kollégánkat!

Major Szabolcs
Tel.: +36 30 419 5345
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.