interton logo

ÚJABB INFORMÁCIÓK A 2016-OS INTERTON EGYETEMRŐL!

Az INTERTON Group működésének legfontosabb közös jellemzője a folyamatos innováció, a fejlődésre, a minőség javítására történő folyamatos törekvés. Ennek keretében hozta létre az INTERTON Group 2012-ben az INTERTON Egyetemet.

Nagy öröm számunkra, hogy a rendezvénysorozat hatalmas népszerűségnek örvend, éppen ezért igyekszünk megosztani minden hasznos és fontos információt a 2016-os INTERTON Egyetemmel kapcsolatban is. Az alábbiakban kedvcsinálóként eláruljuk néhány olyan előadásnak a sokatmondó címét, amellyel találkozhatnak majd a rendezvényen.

- ÚJRA IT(T)
- TOTÁL KONTROLL – INTELLIGENS VEZÉRLŐRENDSZEREK
- MINEK EZ A CIRKUSZ? – AV MINDENÜTT
- LEDNI VAGY NEM LEDNI
- ZAJ. SZENNYEZÉS. NOIZCALC.

Már most érdemes beírni a naptárba: INTERTON Egyetem 2016. szeptember 21-22. (Experidance Rendezvényház, 1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.)

Bővebb információért keressen minket!
INTERTON Group
Tel.: +36 1 371 2040
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.