interton logo

ITT AZ ÚJ YAMAHA TF FRISSÍTÉS, AMI ÚJ MAGASSÁGOKBA EMELI A TF KEVERŐPULTOKAT!

A V4.0-ás szoftverrel felvértezve a Yamaha TF keverőpultok az intuitív érintőképernyő segítségével fokozott irányítást és sokoldalúságot kínálnak. A friss szoftver a kiválasztott csatornához egy új nézetet biztosít, amely egyetlen kijelzőn ad hozzáférést az aktuálisan kiválasztott bemeneti csatorna fő paramétereihez. A keverő Touch & Turn gombjaival együtt ez az új nézet még hatékonyabb működést biztosít.

A Yamaha kutató- és fejlesztőcsapata szorosan együttműködött a mikrofon- és IEM-gyártókkal, valamint számos hangmérnökkel, hogy új mikrofonokhoz, fülmonitorokhoz és hangszórókhoz hozzon létre QuickPro Presets™ változatokat. Az új fülmonitor presetek a Westone Laboratories munkáját dicsérik. Ezek a presetek megkönnyítik a kezdő mérnökök számára, hogy nagyszerű hangzást érjenek el, miközben a tapasztalt hangmérnökök esetében csökkentik a telepítéshez szükséges időt.

Kattintson az alábbi linkre és tudjon meg többet:
https://hu.yamaha.com/hu/news_events/2019/0328_50_tf_v40.html

 

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.