interton logo

ÚJ YAMAHA FIRMWARE A CL ÉS QL PULTOKHOZ!

Nemrég jelentette meg a Yamaha legújabb 4.0 firmware-ét a CL és QL sorozatú digitális pultokhoz, mely rengeteg új lehetőséget kínál.

Alig telt el két hét és itt egy újabb csomag, mellyel egyidőben az SWP1 hálózati switch-hez is megjelent egy bővítés. Mind a három esetben a Dante protokollal kapcsolatos dolgokon javítottak.

Letöltés:
http://www.yamahaproaudio.com/europe/en_gb/products/mixers/ql/downloads.jsp
http://www.yamahaproaudio.com/europe/en_gb/products/mixers/cl/downloads.jsp

Bővebb információért keressen minket!

INTERTON Group
Tel.: +36 1 371 2040
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.