interton logo

ÚJ KEVERŐERŐSÍTŐK A YAMAHA-TÓL!

Már megszokhattuk a Yamaha-tól, hogy nem unatkoznak új termékek létrehozása terén, ám még mindig meglepő, milyen régóta aktív a cég. Most két keverőerősítőt dobtak piacra, EMX5 és EMX7 néven.

Az EMX család már nem ismeretlen a felhasználók körében, abban viszont biztosak lehetünk, hogy nem sokan tudják, hogy az első ilyen sorozatú keverőt, pontosan negyven éve jelentette meg a Yamaha. A két új keverőerősítő modernebb külsővel és nagyobb teljesítménnyel rendelkezik, mely jól jelzi az igényeket a felhasználók felől, hisz már nem csak kis-, hanem közepes méretű eseményeknél is használhatjuk őket. Minden olyan dolog megtalálható rajtuk, ami eddig is jellemezte az EMX sorozatot: a D osztályú erősítő, a beépített effekt processzor, vagy az egyszerű, de nagyszerű kompresszor. Maximálisan nyolc mikrofon, vagy négy mikrofon és négy sztereó csatorna használható, illetve a nem kívánt gerjedések elkerülése érdekében egy hétsávos automata szűrő is rendelkezésre áll. Könnyű, egyszerű és megbízható, vagyis Yamaha.

Bővebb információért keressen minket!

INTERTON Group
Tel.: +36 1 371 2040
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tudjon meg többet: http://www.psneurope.com/yamaha-launches-emx5-and-emx7-portable-powered-mixers/
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.