interton logo

ÚJ HIBRID ROBOTLÁMPA A CLF LIGHTING-TÓL!

Az új CLF Lighting lámpa neve Orion és elképesztő tulajdonságokkal rendelkezik! Egy hibrid robotlámpáról van szó, ami azt jelenti, hogy képes 2-42 fok között nyitni, így átmenetet képez a szűk nyitású beam és a nagyobb nyitású spot lámpák között.

Az Orion a szűk nyitás miatt nagy távolságokat képes átvilágítani, ami nagyszerű effekthatásokat eredményez. Nem fukarkodtak a beépített lehetőségekkel sem. Ezt bizonyítja, hogy nem csak egy 13 színt tartalmazó színtárcsát kapott, de CMY színkeverésre is képes. A statikus gobótárcsán 13, a forgatható gobótárcsán 9 gobó került elhelyezésre, mindemellett effekt tárcsa, illetve frost és prizma tárcsa is helyet kapott a lámpában. A „High CRI” mód alkalmassá teszi a használatát televízió stúdiók és színházak számára is. Az OSRAM SIRIUS HRI 471W izzóval és a lámpában található lencserendszerrel egészen elképesztő fotometriai adatokat produkál az eszköz. Például, ha 2 fokos nyitáson használjuk, 80 méteren egy 2,45 méter átmérőjű kört világít, mindezt 6880 Lux fényerővel! De hogy még elképesztőbbek legyenek a számadatok, mindezt 10m-en mérve egy mindössze 30 cm-es kört kapunk 422 000 Lux fényerővel!

2019. február 5-8. között a lámpa megtekinthető lesz Amszterdamban az ISE kiállításon, a 15-R290 standon.

Kattintson az alábbi linkre és tekintse meg a lámpához készült bemutató videót:
https://youtu.be/wy-miJqGN6Y

A CLF Lighting Orion hibrid robotlámpa hamarosan Magyarországon is elérhető lesz az INTERTON Group-nál.

Amennyiben kérdése van a lámpával kapcsolatban, kérjük keressen minket az alábbi elérhetőségek egyikén.

INTERTON Group
Tel.: +36 1 371 2040
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.