interton logo

ÚJ FÜGGESZTHETŐ QSC HANGSUGÁRZÓK

A QSC közel 50 éve jelen van a hangtechnikai piacon és a sikere töretlennek látszik. Az idei InfoComm kiállításon, egy már előzőleg díjnyertes sorozat új tagjait mutatta be a cég.

Az installációs környezetre tervezett hangsugárzókat tartalmazó AcousticDesign™ sorozat nem ismeretlen a szakma előtt és talán az sem meglepő, hogy az új AD-P függeszthető (csillár) hangsugárzók ugyanazon elv alapján kerültek tervezésre, mint az AD-C mennyezeti hangsugárzók. Eszerint követik a QSC Directivity Matched Transition (DMT™) filozófiáját, mely által a hangsugárzók „tiszta” zenei élményt nyújtanak.

"A hang fizikájában alkalmazott DMT™ eljárás figyelemreméltó zenei karaktert kölcsönöz a hangsugárzóknak, mellyel az összhangban álló kiemelkedő teljesítmény és a mennyezeti, vagy függeszthető telepítés óriási előnyt jelent a felhasználóknak." mondta Travis Nie, a QSC termékmenedzsere. A másik hatalmas előnyt a Q-SYS alapú platform jelenti, mellyel a tervezés és telepítés rendkívül egyszerű és gyors. A hangsugárzók könnyen levehető mágneses ráccsal rendelkeznek, 70-100V -os és ohmikus rendszerben is használhatóak, illetve kétféle színben és méretben rendelhetők.

Bővebb információért keressen minket!

INTERTON Group
Tel.: +36 1 371 2040
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tudjon meg többet: http://www.qsc.com/news-events/news/detail/qsc-debuts-new-acousticdesignTM-series-pendant-loudspeakers/


rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.