interton logo

ITT AZ ÚJ FIRMWARE A QSC TOUCHMIX-30 PRO KEVERŐPULTOKHOZ

Új mérföldkőhöz érkezett a QSC TouchMix-30 Pro digitális keverőpult, hiszen a 2.0 firmware segítségével immáron külső, motoros faderrel ellátott vezérlőegységgel is használható! Emellett az új firmware többek között új fader bankokat, illetve új instrumentális és CP preseteket is tartalmaz.

A TouchMix-30 Pro a Mackie Control protokoll segítségével csatlakoztatható harmadik fél motoros faderekkel ellátott vezérlőegységeihez (ehhez szükséges a TouchMix-30 Pro firmware 2.0-ás vagy újabb verziója). Két működési mód létezik: a TouchMix-30 Pro közvetlenül, kábel segítségével csatlakozik a vezérlőegységhez, vagy iOS táblagéppel párosítva Wi-Fi-n keresztül kapcsolódnak egymással. Szintén újdonság a csatornajelölő sor, ami a kiválasztott fader csoport kezelőszerveit és visszajelzőit mutatja.

A QSC a legjobb felhasználói élmény érdekében az iCon Platform M+ vezérlőfelületét ajánlja. A Behringer XTouch Compact és a PreSonus FaderPort 8 szintén kompatibilisek, de kevesebb funkcionalitással bírnak.

Összesen 28 új instrumentális presetet (cajon, harmonika, szájharmonika, ukulele, cselló, klarinét, különböző ütős hangszerek stb.) tartalmaz az új firmware. A CP aktív hangsugárzókhoz tartozó előbeállítások és a hangsugárzók bemeneti erősítésének beállítására vonatkozó ajánlások szintén megtalálhatók benne.

Ezen kívül egy új Windows DAW illesztőprogram is letölthető, ami stabilabb kapcsolatot biztosít és lehetővé teszi a plug-inek futtatását a Windows DAW és a Waves MultiRack rendszereken.

Az új firmware letöltő oldala az alábbi linkre kattintva érhető el:
https://www.qsc.com/resources/software-and-firmware/touchmix/

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.