interton logo

ÚJ FIRMWARE JELENT MEG A QSC TOUCHMIX-30 PRO DIGITÁLIS KEVERŐPULTHOZ!

A QSC bemutatja az 1.1-es új firmware-t az ismert és elismert TouchMix-30 Pro digitális keverőpulthoz. A frissítésben többek között megtalálható a Direct Download az Update-ekhez, PEQ javítások és csatorna biztonsági funkciókkal kapcsolatos újdonságok is.

Amint a TouchMix-30 Pro frissítésre kerül az 1.1-es verzióra, képes lesz ellenőrizni és letölteni a legfrissebb update-eket. Ehhez nincs szükség másra, csak egy működő internet kapcsolatra és egy USB pendrive-ra, hogy el tudjuk menteni a frissítéseket és azokat utána bármikor fel tudjuk telepíteni.

Az 1.1 verzió az alábbi fejlesztéseket tartalmazza:

-    Az "Omit levels" funkció a Preset oldalon figyelmen kívül hagyja a csoport (group) hozzárendeléseket. A preset-ek betölthetők anélkül, hogy hatással lennének a mute group, sub group,vagy DCA group hozzárendelésekre.
-    Az LCD kijelző maximális fényereje növelhető.
-    A Monitor pop-up ablak már tartalmazza a delay beállítások funkciót és a forrás választó gombokat, valamint a függőleges fader szabályozást. Telefonokon a Cue level szint pop-up ablak is megváltozott függőleges fader-re.
-    Balance control az FX Return-on.
-    Továbbfejlesztett multi-track session biztonsági mentés/visszaállítás az esetleges adatvesztés elkerülése érdekében, ha esetleg a külső merevlemezt túl gyorsan választanánk le.
-    Az Info System frissítése.
-    Továbbfejlesztett megjelenés és elrendezés a Menü, Mixer Setup, Network Setup és Security Setup / Login oldalakhoz.
-    Továbbfejlesztett hálózati kapcsolat táblagéphez/okostelefonhoz.
-    Továbbfejlesztett USB meghajtó segédprogram, hogy megfelelően kerüljön formázásra a fájlrendszert (mint az NTFS).

A TouchMix-30 Pro 1.1 firmware innen tölthető le:
http://www.qsc.com/resources/software-and-firmware/touchmix/

Tudjon meg többet:
http://www.qsc.com/news/news/detail/qsc-premieres-new-version-11-firmware-for-the-acclaimed-touchmix-30-pro-compact-digital-mixer/

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.