interton logo

ÚJ EUROTRUSS SZÍNPADELEM!

A holland gyártó színpadelemei Magyarországon is népszerűek, így remek hírünk van a felhasználók számára: itt az Eurotruss színpadelemek új generációja!

Az új modell ötvözi az erőt és a tartósságot. A 2x1 méteres elem tömege csak 32kg, a garantált teherbírása 750 kg/m2, így az egyik legkönnyebb és legterhelhetőbb színpadelem a piacon. Az új Eurotruss színpadlap 100%-ban kompatibilis a gyártó előző generációs színpadlapjával. Egy speciális, hosszanti irányban elhelyezkedő acélprofil biztosítja a stabilitást, mely 45%-al kisebb behajlást eredményez terhelésnél: ez jobb eredmény, mint ami a konkurens gyártók esetében tapasztalható.

Az új modell magában foglalja a layher gerenda adaptert, amelyet korábban külön kellett megvásárolni. Ez lehetővé teszi a korlátlan 2,00m / 2,07m és 2,44m-es szerkezetek használatát, valamint az Eurotruss színpadlapok összeépítését. A színpadlap minden oldalán süllyesztett sarkokkal van ellátva, így a szerkezetek használhatók mozgatható dobdobogóként, illetve korlát adatpter is csatlakoztatható közéjük.

Az Eurotruss egy új kialakítású truss bilincset is kínál, mely a truss tetejére épített Eurotruss színpadelemet rögzíti a truss-hoz. A bilincs segítségével stabil és egyenletes színpadfelületet kapunk. Ez egy egyszerű, gyors és biztonságos megoldás, amely az új és az előző generációs Eurotruss színpadelemekhez is használható.

Az új színpadelem új lábrögzítő rendszert kapott. Egyrészt az új alumínium lábrögzítő sarok lehetővé teszi a gyors és erős láb csatlakoztatást, másrészt a szintén új, gyors reteszelésű rendszer egy kar egyszerű elfordításával rögzíti a lábat, így könnyebb használni és optimális kapcsolatot biztosít a lábak rögzítéséhez.

Az új színpadelemmel kapcsolatos árajánlat kéréssel és műszaki kérdéssel kapcsolatban kérjük, írjon nekünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.