interton logo

MEGJELENT AZ ÚJ EUROTRUSS KATALÓGUS!

Az új Eurotruss katalógus mesterien sikerült, hiszen tartalmazza az Eurotruss minden egyes termékét specifikációkkal és termékfotókkal, plusz a gyakorlati felhasználásokról is rengeteg fotót találunk benne.


A teljes katalógus több, mint 300 oldal. Hatalmas segítség lehet azoknak, akik truss rendszereket, emelőket, színpadelemeket, korlátokat és riggeléshez használt eszközöket keresnek.

Az új Eurotruss katalógus már megtalálható az INTERTON Group weboldalán.

A katalógus ezen a linken tölthető le: http://intertongroup.com/images/interton/pdf/Gyartok/Catalogue_Eurotruss_2016.pdf

Bővebb információért keresse közvetlenül kollégánkat!

Fekete Gábor
INTERTON Group - Műszaki menedzser
Telefon: +36 30 689 3197
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.