interton logo

ÚJ EUROTRUSS KALKULÁTOR!

Az Eurotruss mindig fontosnak tartotta a biztonságot és a felelősséget, ezért előszeretettel osztotta meg az ezekre vonatkozó technikai információkat.

Az új Eurotruss "Load Calculator" páratlan eszközt ad a felhasználók kezébe, mely most frissített formában még felhasználó barátabb kezelőfelülettel és új funkciókkal bír. Könnyebb használhatóságot, informatívabb kijelzőt és azonnali nyomtatási lehetőséget tesz lehetővé az új verzió.
A kalkulátor jelenleg csak Windows környezetben használható, ám hamarosan jön az IOS változat is!

A kalkulátor az alábbi linkre kattintva tölthető le:
http://www.eurotruss.com/nothing-so-cool-as-a-eurotruss-tool/

Bővebb információért keressen minket!

INTERTON Group
Tel.: +36 1 371 2040
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.