interton logo

A D&B AUDIOTECHNIK ÚJ HANGSUGÁRZÓJA TELEPÍTETT RENDSZEREKHEZ

A 24S és a 24S-D szélessávú hangsugárzók klubok, egyházi intézmények, többcélú termek és sport létesítmények piacát célozza meg.

Az xS -sorozat legújabb tagjai a mindennapos használat igénybevételére lettek tervezve. A hangsugárzókat rugalmasságuk ideális választássá teszi olyan helyzetekben, ahol line array rendszer a terem méretei miatt nem jöhet szóba. Az új 21S-SUB kitűnő kiegészítő a szélessávú hangsugárzókhoz, ha mélyhangokra is szükség van.

Tudjon meg többet: http://www.dbaudio.com/en/db/news/detail/article/db-audiotechnik-introduce-new-loudspeaker-solutions-for-permanent-installation.html

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.