interton logo

TIM GRØNBECH, AZ EXPROMO EUROPE FŐMÉRNÖKE

Tim Grønbech az INTERTON Egyetemen mutatta be a magyar közönségnek az Expromo egyik legújabb LED falát.

Az INTERTON Egyetem egyik kifejezett célja az, hogy az audiovizuális világ élvonalába tartozó cégek számára biztosítsa a lehetőséget, hogy legújabb fejlesztésű termékeiket bemutathassák az INTERTON Egyetem résztvevőinek. Ennek hosszú hagyománya van már, idén a Yamaha elhozta csúcspultját és az Expromo is bemutatta egyik legmodernebb LED falát.

Tim részletes előadást tartott az érdeklődőknek arról, hogy milyen szakmai gyakorlati követelményeket kell szem előtt tartania azoknak, akik LED falat szeretnének telepíteni, vagy használni.

Az INTERTON Group a Debreceni Nagyerdei Stadion vizuális rendszerének létrehozásakor használta az Expromo LED falait.

Köszönjünk Tim!

A Tim Grønbech-el készült riportunk az alábbi linken tekinthető meg.
Link: https://youtu.be/T1NKDYKdEcc

Személyes kapcsolat:

Péter Mátyás
INTERTON Group - Tervezőmérnök
Telefon: +36 30 249 9784
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.