interton logo

TELJES A VII. INTERTON EGYETEM PROGRAMJA!

A VII. INTERTON Egyetem a Dürer Rendezvényteremben (1148 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.) 2018. november 7-8-án kerül megrendezésre. A résztvevők hangtechnikai, fénytechnikai és vizuáltechnikai témakörökben láthatnak majd előadásokat.

A szünetekben az érdeklődők megismerkedhetnek a Yamaha RIVAGE PM7 digitális keverőpulttal, a QSC aktív hangsugárzóival és a High End Systems világítástechnikai eszközeivel.

Az előadások listája az alábbi linkre kattintva tekinthető meg:
http://intertongroup.com/interton-egyetem-2018/eloadasok-2018

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

REGISZTRÁCIÓ

Figyelem! A d&b audiotechnik Soundscape bemutatóra a korlátozott férőhely miatt külön regisztráció szükséges! A regisztrációs felület a rendezvényre való regisztráció után válik elérhetővé, melyet a regisztrációkor megadott e-mail címre küldünk el.

Amennyiben kérdése van, kérjük, írjon nekünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.