interton logo

SZOMBATON NYIT AZ INFOCOMM 2016 KIÁLLÍTÁS

Az InfoComm 1939-ben debütált Amerikában és mára már  - a világ nyolcvan országából - több, mint ötezer tagja van, akik között megtalálhatók az audiovizuális iparághoz kapcsolódó gyártók, kereskedők, rental cégek, multimédiával foglalkozó szakemberek és végfelhasználók.

Az InfoComm 2016. kiállítás június 4-10. között Las Vegasban kerül megrendezésre, ahol az INTERTON Group több nemzetközi partnerének újdonságaival is találkozhatnak a látogatók: a Community itt mutatja be az új R-MAX hangsugárzóit, a QSC az új vállalati AV rendszereit és a Crestron az új audio megoldásait.

Az INTERTON Group partnerei közül az alábbiak képviseltetik magukat a kiállításon:
Community, Crestron, Eiki, QSC, Yamaha.

A kiállítást követően bővebben beszámolunk partnereink újdonságairól.


rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.