interton logo

SZÍNPAD- ÉS ÉPÜLETVILÁGÍTÁS: ITT A CLF LIGHTING!

Az INTERTON Group megkezdte a holland CLF LIGHTING eszközeinek magyarországi forgalmazását. A gyártó palettáján színpad- és épületvilágítási lámpák egyaránt megtalálhatóak.

A CLF LIGHTING magas minőségű fénytechnikai eszközöket gyárt, főként az élő szórakoztatóipari események, a színházak, illetve a televíziós és üzleti rendezvények piacára. A különböző piaci igények kielégítésére a CLF által fejlesztett és gyártott fénytechnikai eszközökre jellemző: a nagy teljesítmény, a mély színek és a széles konfigurációs lehetőségek. A CLF LIGHTING a magas megbízhatóság mellett nagy hangsúlyt fektet a megfizethetőségre is. Rugalmasságuk, magas színvonalú szolgáltatásuk és széles piaci tapasztalataik segítik elő termékeik sikerességét.

Bővebb információért érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken:

INTERTON Group
Tel.: +36 1 371 2040
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.