interton logo

SZÉNÁSI ANDRÁST KÉRDEZTÜK A HIGH END SYSTEMS-RŐL

Riportunk apropóját az adta, hogy a Szénási-Hangtechnika Kft. nemrég egy High End Systems Road Hog 4 fényvezérlő pultot vásárolt. Azóta több rendezvény alkalmával bevetették már a pultot. A tapasztalatokról kérdeztük a cég tulajdonosát, Szénási Andrást.

- Mióta foglalkozol hangosítással?
2003 óta, családi vállalkozás keretén belül.

- Mikor hallottál először a High End Systems-ről?
2005-ben. Akkor kezdtük el használni a High End Systems lámpákat koncerteken, illetve TV-s eseményeken a Studio Spot-okat.

- Szerinted miben jobb a High End Systems a konkurenseknél?
A megbízhatóságban. Nagyobb lámpaszámnál kisebb a hibaarány és a tévesztési arány is nagyon alacsony. Illetve az innovációt emelem még ki, ebben a High End Systems általában élen jár.

 - Milyen felhasználói tapasztalataid vannak a pulttal kapcsolatban?
Előtte egy hasonló kategóriájú, konkurens gyártó pultjait használtuk. A High End Systems-nek viszont teljesen más a gondolkodásmódja. A képernyő bökdösős, nyomkodós digitális világot tükrözi, de mindent el lehet érni benne. Egy sokkal virtuálisabb világban dolgozhatunk, abszolút a jövő pultja.

- Mi az, amire kifejezetten jó a pult?
Az élő felhasználásra. Minden palettán van, nagy a képernyője, jól áttekinthető, így az élő felhasználásnál gyorsan lehet vele haladni.

- Kiknek ajánlod a pultot?
A fiatalabb generációnak, akik napi szinten használnak érintőképernyős és virtuális felületeket. Illetve az élő felhasználású live koncertekhez és olyan eseményekhez, ahol gyorsan kell reagálni az igényekre és változásokra.

Ezúton is köszönjük Andrásnak a riportot és még nagyon sok sikeres rendezvényt kívánunk Neki a Road Hog 4 pulttal!

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.