interton logo

SZÁLLÍTÓ KOFFEREK RENDKÍVÜL KEDVEZŐ ÁRON A CLF LIGHTING-TÓL!

A CLF LIGHTING strapabíró szállító koffereit ajánljuk hangosítással vagy fénytechnikával foglalkozó szakembereknek, rental cégeknek, fotósoknak, filmeseknek és mindenkinek, aki szeretné biztonságosan szállítani értékes eszközeit.

Az sem elhanyagolható tény, hogy a gyártó élettartam garanciát vállal a kofferekre, rendeltetésszerű használat mellett. A kedvező ár pedig már csak hab a tortán.

A szállító kofferek paraméterei az alábbi linkre kattintva tekinthetők meg:
www.intertongroup.com/images/interton/pdf/Akciok/CLF_LIGHTING_TOURCASES.pdf

További részletekért keresse kollégánkat az alábbi elérhetőségeken!

Matola István
Tel.: +36 (30) 516 0928
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.