interton logo

STEFAN GOERTZ, A D&B AUDIOTECHNIK MÉRNÖKE NYILATKOZIK AZ V. INTERTON EGYETEMRŐL

Stefan Goertz-öt, a d&b audiotechnik mérnökét videóriportban kérdeztük az V. INTERTON Egyetemmel kapcsolatban.

Az V. INTERTON Egyetem első napján Stefan Goertz a d&b audiotechnik képviseletében bemutatta a többszörösen díjnyertes NOIZCALC egyedülálló számítógépes modellező szoftvert, amely lehetővé teszi a távoltéri zajkibocsátás 3D modellezését. A második nap sem maradt d&b érdekesség nélkül, hiszen bemutatásra került az ArrayProcessing eljárás, mely egy többszörösen díjnyertes, új lehetőség, amivel a tökéletes hangsugárzást még tökéletesebbé tették.

Stefannal interjút készítettünk, melyben az V. INTERTON Egyetemmel kapcsolatban kérdeztük.

A videóriport erre a linkre kattintva tekinthető meg: https://youtu.be/JjdHX1WdtBM

Bővebb információért érdeklődjön az alábbi elérhetőségen!
INTERTON Group
Tel.: +36 1 371 2040
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.