interton logo

SENKI TÖBBET! 6 ÉV GARANCIA A QSC CP SZÉRIÁRA IS!

A QSC a CP aktív hangsugárzó családra (CP8 és CP12) is kiterjesztette a 6 év garanciát. A hangsugárzókra alapesetben 1 év, ingyenes termékregisztrációval plusz 5 év, tehát összesen 6 év garancia érhető el.

A CP széria 1000 wattos teljesítményerősítővel szerelt, könnyen hordozható, rendkívül kompakt aktív hangsugárzó család. Három egyszerre keverhető bemeneti forrással (mikrofon / vonal, vonal és zenelejátszó eszköz) és egygombos DSP vezérléssel rendelkezik. A leggyakoribb audio alkalmazásokhoz előre beállított kontúrokkal segíti a felhasználót.

Figyelem! A termékregisztrációra a vásárlástól számított egy hónapon belül van lehetőség.

A termékregisztráció az alábbi linkre kattintva végezhető el:
https://www.qsc.com/hu/product-registration-hungarian/

A „Jó cuccot, jó helyről” regisztrációt se feledd az ingyenes képzésekért és egyéb előnyökért:
Regisztráció

Apropó, a CP szériát 2019. szeptember 16-ig jelentős kedvezménnyel vásárolhatod meg. Részletekért kattints az alábbi linkre!
http://intertongroup.com/hirek/qsc-cp-bevezeto-akcio

 
Kérdés esetén kérjük, írj nekünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.