interton logo

ÖNT IS VÁRJUK A SCENI-TECH 2019 KIÁLLÍTÁSON!

A SCENI-TECH 2019 Színháztechnikai Találkozó és Kiállítás május 15-16. között kerül megrendezésre Budapesten, a Tüskecsarnokban.

A Magyar SzínházTechnikai Szövetség tevékenységének középpontjában a magyar színháztechnikai-szakmai örökség ápolása, határainkon belül és a magyar ajkú színházak körében határainkon túl a szakmai ismeretek terjesztése, a tudásmegosztás és a szakmai közélet szervezése, szimbiózisa áll. Évről évre e gondolatok által vezérelve, ezek esszenciáját adva kerül megszervezésre az egyetlen magyarországi színház- és színpadtechnikai szakmai fórum, a Sceni-Tech.

Az INTERTON Group idén is több újdonsággal készül a Sceni-Tech kiállításra. Fénytechnikai vonalon a High End Systems újdonsága, a SolaSpot 3000 is megtekinthető lesz, mely az 1000 Wattos LED fényforrás és a széleskörű felhasználási lehetőség miatt valószínűleg sok világítási szakember kedvencévé válik hamarosan.
Az újdonságok mellett az INTERTON Group által képviselt gyártók legnépszerűbb, színházakban is használt eszközeit mutatjuk be.

Önt is várjuk a Sceni-Tech 2019 kiállításon, az INTERTON Group standján!

Bővebben a kiállításról:
https://www.scenitech.hu/

 

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.