interton logo

SÁRIK PÉTER LETT AZ ÉV ZENÉSZE

A HANOSZ (Hangszeresek Országos Szövetsége) szakmai zsűrije idén Sárik Péternek ítélte „Az év zenésze” díjat!

Ez számunkra is nagy öröm, hiszen Péterrel régóta szakmai és baráti kapcsolatban állunk, mivel évek óta használja nagy megelégedéssel a QSC K10 aktív hangsugárzókat. Péter az alábbiakat írta a díjjal kapcsolatban:
„Köszönöm szépen a Hangszeresek Országos Szövetségének, hogy idén én kaptam "Az év zenésze" kitüntetést! Örülök és nagyon büszke vagyok erre a különlegesen értékes szakmai díjra! Gratulálok a többi díjazottnak is, különösen Gulyás Erikának, akivel sokáig kollégák voltunk a Kőbányai Zenei Stúdióban!”

A HANOSZ az „Öröm a zene” díjat idén rendhagyó módon 12 kategóriában osztotta ki. Ezzel a díjjal a hangszeres-élőzene népszerűsítése iránti elkötelezett személyeket kívánta elismerni.

A díjazottak névsora:
Az év zenésze: Sárik Péter zongorista; az év helyszíne: a Barba Negra Track; az év zenepedagógusa: Gulyás Erika, a Kőbányai Zenestúdió szolfézs tanára; az év felfedezettje: Horváth Gábor (Hot Beaver); az év hangmérnöke: Csernyi Bogi Kálmán; az év hangtechnikusa: Gellért Tibor (posztumusz); az év fénytervezője: Somfai Péter, a Budapesti Operettszínház műszaki igazgatója; az év világosító- és látványtechnikusa: Kovács Áron; az év hangszerjavító műhelye: a Stageshop; az év zenei újságírója: Rozsonits Tamás; az év különdíja: Újfalusi Gábor (posztumusz) az Öröm a Zene Tehetségkutató egykori igazgatója; a Budapest Music Expo különdíjas terméke a CORT Anniversion. A Magyar Professzionális Rendezvénytechnikai Társaságtól Morcz Csaba Díjat kapott Nemes László hangmérnök.

Szívből gratulálunk minden díjazottnak!

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.