interton logo

RUBEN VAN DER GOOR, A YAMAHA EUROPE MÉRNÖKE

Ruben Van Der Goor az INTERTON Egyetemen mutatta be a magyar közönségnek a Yamaha RIVAGE PM10-et.

Ruben az INTERTON Group meghívására, november elején érkezett Magyarországra kifejezetten azért, hogy az INTERTON Egyetemen mutathassa be a magyar érdeklődőknek a Yamaha jelenlegi csúcspultját.

Az INTERTON Egyetem résztvevői elméleti előadást hallhattak a pultról és természetesen gyakorlati bemutatón is részt vehettek!

Köszönjük Ruben!

A Ruben Van Der Goor-al készült riportunk az alábbi linken tekinthető meg.

Link: https://youtu.be/pGvwRfKNqyQ

Személyes kapcsolat:

Fekete Gábor –Yamaha specialista
INTERTON Group - Műszaki menedzser
Telefon: +36 30 689 3197
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.