interton logo

QSC TOUCHMIX TRÉNING NEM CSAK TOUCHMIX TULAJDONOSOKNAK!

Digitális keverőpult vásárlását tervezi és szeretné jobban megismerni a QSC TouchMix pultokat, hogy könnyebb legyen az összehasonlítás a vetélytársakkal? Vagy épp QSC TouchMix tulajdonos és szeretne mélyebb felhasználói ismeretekre szert tenni? Akkor a következő INTERTON Egyetem Laboron ott a helye!

2018. június 4-8. között kerül megrendezésre a következő INTERTON Egyetem Labor, melynek keretén belül délelőtti és délutáni turnusokban fogadjuk az érdeklődőket. Kiscsoportos foglalkozásokra bontjuk a rendezvényt annak érdekében, hogy a tréninget tartó kollégánk minden résztvevővel megfelelő időt foglalkozhasson. Azok részére, akik nem rendelkeznek TouchMix keverővel, mi biztosítunk majd pultokat, így mindenki a gyakorlatban sajátíthatja el az eszköz használatát. A tréning időtartama három óra. A délelőtti turnusok 9-12 óra között, a délutáni turnusok 13-16 óra között kerülnek megrendezésre.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A regisztrációnál megadhatja, hogy mely időpontok megfelelők az ön számára és azokból kerül majd kiválasztásra, hogy mikor fogadjuk Önt.

REGISZTRÁCIÓ

Jelentkezési határidő: 2018. május 30.

Amennyiben kérdése van, kérjük írjon nekünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.