interton logo

QSC OKTATÓVIDEÓK A TOUCHMIX-HEZ!

Kifejezetten hasznos segítség a QSC TouchMix még professzionálisabb használatához! A videók segítségével a keverőpult „mélyebb részeinek” használatát is virtuóz módon sajátíthatjuk el.


Az 1. 2. 3. és 4. részt már le is fordítottuk és megjelentettük! Az 5. és 6. rész magyar feliratait már készíti a QSC és a 7. rész is hamarosan látható lesz magyar felirattal. Biztosak vagyunk abban, hogy a videók segítenek majd a TouchMix tulajdonosoknak egy-egy helyszíni beállást még gyorsabbá, még precízebbé tenni. Ugyanakkor azoknak is ajánljuk ezeket a kisfilmeket, akik még csak most gondolkodnak a keverő megvásárlásán, hiszen kiderül belőlük, mennyi mindent tud a QSC TouchMix érintőképernyős digitális keverőpult.


A hét videót magyar felirattal az alábbi linkeken láthatod:

https://youtu.be/bBRAMWoAK1o
https://youtu.be/fU-PU7tBL9s
https://youtu.be/sEFgWCUUPks
https://youtu.be/t36rlqY9TBI
https://youtu.be/6145TBuf6fA
https://youtu.be/Y86V2s5nvxU
https://youtu.be/NwzYHDQUj8I

További három videót pedig angol nyelven:

https://youtu.be/AZF8vG-iyqw
https://youtu.be/XefzjM3F_VI
https://youtu.be/XefzjM3F_VI

Bővebb információért érdeklődjön az alábbi elérhetőségen!

INTERTON Group
Tel.: +36 1 371 2040
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.