interton logo

QSC TOUCHMIX-EL NEM KELL TAPASZTALT HANGMÉRNÖKNEK LENNED

Mint ahogyan a modern fényképezőgépek esetében, a fotózással foglalkozó szakemberek segítségével egy gombnyomással rögtön olyan beállításokkal dolgozik a gép, amelyhez nagyon sok kísérletezés és tapasztalat szükségeltetik.

Ugyanez a helyzet a TouchMix keverő esetében is. Ez az egyik legfejlettebb digitális keverőpult, amit valaha gyártottak. Az igazi zsenialitását az előre beállított presetek, a varázslók használata és az „Egyszerű mód” lehetőség adja, amely egy hihetetlen lehetőséget ad azok kezébe, akik nem rendelkeznek komolyabb hangosítási tapasztalatokkal. A hallgatóknak olyan érzésük lesz, mintha egy profi hangmérnök ülne a pult mögött.

A TouchMix természetesen azok számára is ideális választás, akik profi hangosítóként dolgoznak, de nem akarnak a kisebb produkciókhoz nagy pultot magukkal vinni, hiszen a TouchMix-et „Haladó üzemmód”-ba kapcsolva olyan beállításokat és lehetőségeket érhetünk el, amelyeket a nagy formátumú digitális pultok kínálnak.

További információkért keressék közvetlenül kollégánkat!

Fekete Gábor
INTERTON Group - Műszaki menedzser
Telefon: +36 30 689 3197
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Még a témáról: http://www.qsc.com/live-sound/products/touchmix-mixers/point-and-shoot/


rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.