interton logo

QSC TOUCHMIX KÉPZÉS AZ INTERTON EGYETEM LABORBAN!

Van egy QSC TouchMix keverőpultod és szeretnéd kihozni belőle a maximumot? Jelentkezz az INTERTON Egyetem Labor gyakorlati képzésére és sajátítsd el a pult mélyebb felhasználói ismereteit!

Az INTERTON Egyetem Labor QSC TouchMix képzése az első rendezvényhez hasonlóan az INTERTON Group irodaházában kerül megrendezésre. A képzés erősen gyakorlati jellegű, ezért minden résztvevő előtt TouchMix keverőpultnak kell lennie.

A képzésen kizárólag annak tudunk helyet biztosítani, aki már rendelkezik QSC TouchMix-8, TouchMix-16, vagy TouchMix-30 Pro keverőpulttal és azt el is hozza magával a képzésre.

A képzésen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Helyszín: INTERTON Group irodaház (1119 Budapest, Major utca 63.)
Időpont: 2018. február 20. kedd, 10:00 – 15:30

REGISZTRÁCIÓ

Jelentkezési határidő: 2018. február 14.

Amennyiben bővebb információt szeretne megtudni a rendezvényről, kérjük, írjon nekünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.