interton logo

QSC TOUCHMIX 2.0-ÁS DAW SEGÉDPROGRAM

A QSC örömmel jelenti be a TouchMix DAW segédprogram 2.0 verziójának megjelenését. A TouchMix Digital Audio Workstation (DAW, Digitális Audió Munkaállomás) segédprogram egy ingyenes szoftver applikáció a TouchMix tulajdonosok számára.

A program lehetővé teszi a a digitális hangfájlok kétirányú migrációját a TouchMix és DAW szoftver között, akár Windows, vagy Apple Mac számítógépeken. A 2.0 verzió lehetőséget ad a felhasználóknak mindhárom típusú TouchMix digitális keverő használatára, beleértve a TouchMix-30 Pro-t is!

A TouchMix széria zászlóshajója, a TouchMix-30 Pro már jelenleg is biztosítja a felhasználók számára a közvetlen DAW interfész elérést, Apple Mac DAW applikáció használata esetén. Ám ezzel az új szoftvermegjelenéssel a hangfájl migráció mostantól ugyanúgy lehetséges TouchMix és DAW szoftver között Windows és Mac környezetben is egyaránt!

A segédprogram az alábbi linken tölthető le.
https://www.qsc.com/resources/software-and-firmware/touchmix/touchmix-daw-utility/

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.