interton logo

JÓ CUCCOT, JÓ HELYRŐL - QSC TÁSKA ÉS TOK AKCIÓ

QSC aktív hangsugárzó vásárlását tervezed? Ha igen, remek hírünk van számodra, hisz itt a tavaszi QSC akció!

Az akció keretén belül azok*, akik 2019. április 26. és június 1. között QSC CP (CP8, CP12), K.2 (K8.2, K10.2, K12.2), vagy KW (KW122, KW152, KW153, KW181) aktív hangsugárzót vásárolnak, ajándékba kapják a hangsugárzóhoz tartozó gyári hordtáskát (CP és K.2 tote bag), vagy tokot (KW cover).

*Az akció 2019. június 1-ig, vagy a készlet erejéig érvényes. Az akció kizárólag a hivatalos magyarországi QSC partnerek üzletében vásárolt hangsugárzókra vonatkozik.

A QSC partnerek listája:
http://intertongroup.com/interton-viszonteladok

Ne feledd, jó cuccot jó helyről!

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.