interton logo

A QSC ÚJ SZÉKHÁZAT NYIT NÉMETORSZÁGBAN

A QSC bejelentette, hogy új székházat nyit Németországban, Sinsheim városában. Az új komplexum elérhető távolságban lesz a QSC több száz partneréhez Németországban és a környező országokban.

„Az elmúlt hat hónapban jelentős beruházásokat végeztünk az EMEA térségben (Európa, Közép- és Észak-Afrika), beleértve a Londonban megnyitott bemutatótermet és oktatóközpontot is” – mondja Markus Winkler, a QSC Systems alelnöke. Az új irodaház otthont ad majd a QSC Systems üzletfejlesztésnek, az értékesítésnek, a technikai támogatásnak, a marketingnek és egyéb részlegeknek az EMEA területre fókuszálva, valamint egy speciális Q-Sys képzési központ is helyet kap benne.

Az új QSC központ előreláthatólag 2019 decemberében nyitja meg kapuit.

Tudjon meg többet:
https://www.qsc.com/news/news/detail/qsc-breaks-ground-on-new-emea-headquarters-experience-center/

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.