interton logo

NYERJ EGY QSC TOUCHMIX-16-OT, VAGY EGY PÁR K10 AKTÍV HANGSUGÁRZÓT!

A QSC nem mindennapi nyereményjátékot indított útjára: nem kell hozzá QSC terméket vásárolnod, vagy QSC tulajdonosnak lenned. Csak néhány adatot kell megadnod és mehet a játék!

 

A nyeremény egy TouchMix-16 keverőpult, vagy 2db K10 aktív hangsugárzó. A nyertesek választhatják ki, hogy melyiket szeretnék. A díjak nem átruházhatók.

A nyereményjátékban az USA tagállamainak, Kanadának (kivéve Quebec) és az Európai Unió tagállamainak lakosai vehetnek részt. Aki részt vesz a játékban, az a visszaigazoló emailben a TouchMix keverőpult legújabb firmware verziójának linkjét is megkapja, melyet a TouchMix tulajdonosok letölthetnek. Aki nem rendelkezik TouchMix keverőpulttal, annak természetesen nem kell letöltenie a firmware-t, ez nem befolyásolja a nyerési esélyeket. Az első sorsolásra augusztus 3-án, a másodikra szeptember 3-án kerül majd sor. A nyerteseket a QSC e-mailen értesíti szeptember 7-én, illetve a második esetben augusztus 7-én.

A nyereményjátékban ide kattintva lehet részt venni. Sok szerencsét kívánunk minden hazai indulónak!

A játék szervezője: QSC, LLC, 1675 MacArthur Boulevard, Costa Mesa, CA 92626.


rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.