interton logo

QSC MEGLEPETÉS HÚSVÉTKOR!

Húsvét hétfőn igazán érdemes lesz figyelni a webes felületeinket, mert egy hatalmas QSC meglepetéssel jelentkezünk!

A QSC-től már megszokhattuk, hogy egy népszerű modell utódját csak akkor dobja piacra, ha valami igazán nagy újítást tartalmaz az elődhöz képest. Örömmel jelentjük, hogy ez hamarosan megtörténik, méghozzá egy olyan termékcsalád esetében, mely Magyarországon csakúgy, mint világszerte, a legkedveltebb QSC termékcsaládok közé tartozik.

Húsvét hétfőn a weboldalunkon és a Facebook oldalunkon is bemutatjuk az újdonságot!

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.