interton logo

AZ ÚJ, NAGYTELJESÍTMÉNYŰ KS118 AKTÍV MÉLYSUGÁRZÓVAL BŐVÜLT A QSC KS SZÉRIA

A KS széria harmadik tagja lenyűgözően nagy teljesítményt nyújt az alacsony frekvenciák hangosításának terén, amely kiválóan illeszkedik a mobil produkciókhoz, a klubokhoz és egyéb alkalmazásokhoz. A népszerű és elismert KW181 után a QSC örömmel mutatja be a KS118 típust, a KS család legújabb tagját. Robusztus kialakítással, legendás QSC teljesítményerősítővel és sokoldalú DSP funkciókkal a KS118 tökéletes választás a mobil alkalmazásokhoz, AV és rental cégek számára és olyan helyszíneknek, ahol nagy és határozott mélyfrekvenciás teljesítményre van szükség.

A nagy kitérésű, 18”-os „frontos” sugárzóval, amelyet 3600 Wattos D-osztályú erősítő táplál a KS118 nagy hangnyomásszintet biztosít, nagyon alacsony frekvenciájú dinamikus és zenei hangvisszaadással. A beépített DSP optimalizálja a teljesítményt és megvédi a rendszert, miközben olyan fejlett megoldásokat is biztosít, mint két kabinet kardioid üzemű elrendezése, így maximalizálva az alacsony frekvenciás teljesítményt elöl, miközben minimalizálja a nem kívánatos hangenergiákat a rendszer oldalánál és hátuljánál. A DEEP™ funkció további mélyfrekvenciás bővítést és nagyobb driver kitérést biztosít.

Könnyen szállítható, masszív, elegáns, prémium minőségű nyír káva, kényelmes alumínium fogantyúkkal és négy alacsony zajú kerékkel szerelve. Az M20-as menettel ellátott aljzat lehetővé teszi 35mm-es hangsugárzó tartórúd rögzítését, melyre K.2 és egyéb szélessávú hangsugárzó helyezhető.

„A KS118 bevezetésével a QSC példátlan lehetőséget kínál a felhasználók számára a hangrendszerükhöz legmegfelelőbb mélyfrekvenciás társ kiválasztásában,” – mondta Chris Brouelette, a hordozható hangsugárzók termékmenedzsere. „Az ultra-kompakt KS112-től kezdve az önmagában kardioid KS212C-n keresztül az új, nagyon-nagyteljesítményű KS118-ig a mélysugárzók széles választéka kiváló megoldásokat kínál az AV szakemberek és rajongók számára.”

„A kis helyigényű és könnyen telepíthető KS112 nagyon értékes, ha extrán szűk helyre kell telepíteni, de szükség van a mélyfrekvenciás erősítésre. Más helyzetekben, ahol nem kívánatos a túlzott hangnyomás, a KS212C kardioid lesugárzása rendkívül hasznos lehet. Ezeken felül a KS118 megfelel a mai, dinamikus, nagy energiájú basszus tartomány reprodukciós követelményeinek.

A KS széria minden mélysugárzója kiemelkedő teljesítményt, rugalmasságot, hordozhatóságot és hosszútávú megbízhatóságot kínál, melyet termékregisztráció esetén a QSC globális 6 éves termékgarancia is támogat.

Az INTERTON Group 2006 óta kizárólagosan képviseli és forgalmazza a QSC termékeit Magyarországon.

A KS118 aktív mélysugárzó a gyártó weboldalán: https://www.qsc.com/live-sound/products/loudspeakers/active-subwoofers/ks118/

 

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.