interton logo

ÚJ QSC TEREMINTEGRÁCIÓS RENDSZER AZ INFOCOMM-ON!

A június 13-án USA-ban kezdődött InfoComm 2015-ön debütált a QSC legújabb rendszere, amely a konferencia- és tanácstermek audiovizuális és vezérléstechnikai rendszereinél jelenthet új fejezetet.

 

A QSC újdonsága több ponton kapcsolódik az informatikai eszközökhöz, így például a rendszer többek között tartalmaz erősítőt, érintőképernyőt és az új szoftverrel ellátott DSP készüléket.

Az új QSC rendszer megoldásról hamarosan részletesen is beszámolunk!

Bővebben:
http://www.qsc.com/infocomm2015


rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.