interton logo

A QSC KÉT INNOVÁCIÓS DÍJAT KAPOTT

A QSC örömmel jelenti, hogy a Q-SYS™ Designer szoftverét és az AcousticDesign™ függesztett hangsugárzó (AD-P) sorozatát a Sound & Video Contractor olvasói több, mint 70 termék közül, 2016. év leginnovatívabb termékeinek szavazták meg.

„Nagy megtiszteltetés a QSC számára ez a szakmai elismerés.” mondta Joe Pham, a QSC vezérigazgatója. „A Q-SYS szoftverével egy olyan audió/videó/vezérlő platformot hoztunk létre, amelyhez nincs fogható ezen a bolygón. Az AcousticDesign-sorozat hangsugárzói pedig kitűnő hangminőséget kínálnak, és olyan tulajdonságokat, amelyek megkönnyítik a telepítést.”

A Q-SYS Designer (QSD) a legerősebb és mégis egyszerűen használható DSP tervező szoftver. A QSD immár támogatja az AES67-et és egy vadonatúj plug-in segítségével a Shure Microflex MXA910 is vezérelhető vele. Az AcousticDesign-sorozat függesztett hangsugárzói (AD-P) ugyanazt a tervezési filozófiát képviselik, mint az álmennyezeti- és oldalfali típusok. A Directive Matched Transition (DMT™) a teljes termékpaletta esetében egységes, egybefüggő hangképet biztosít. A hangsugárzók prémium hangminőséget kínálnak olyan terekben, ahol a teljesítmény, a lefedettség és az esztétika kulcsfontosságú.

Tudjon meg többet:
http://www.qsc.com/news/news/detail/qsc-wins-two-innovative-product-awards/

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.