interton logo

A QSC AZ INTERTON GROUP-OT NEVEZTE KI AUSZTRIAI DISZTRIBÚTORÁNAK!

A QSC örömmel jelenti be az INTERTON Group kinevezését a pro audio ágazat ausztriai forgalmazójaként. Az INTERTON Group Magyarországon már 2006 óta forgalmazza a QSC pro audio és systems termékeket, most pedig a pro audio ágazat forgalmazását Ausztriára is kiterjeszti. Az INTERTON Group történelmi sikereket ért el és kiemelkedő hírnévnek örvend a felülmúlhatatlan ügyfélszolgálat és terméktámogatás terén a régióban.

„Az INTERTON Group kitűnő munkát végzett a QSC képviseleteként Magyarországon , de Európát tekintve is folyamatosan magasra teszik a mércét az ügyfeleiknek nyújtott támogatás tekintetében. ” - mondta Mark Bailey a QSC Professional EMEA értékesítési igazgatója. „Ezért örömmel bővítjük a hozzájuk tartozó területet és nevezzük ki őket hivatalos forgalmazónkká Ausztria területén.”

„Nagy örömünkre szolgál a disztribúciós területünk bővülése és várakozással tekintünk a QSC Professional ausztriai forgalmazásának következő szintre emelésére,” - mondták az INTERTON Group tulajdonosai, Balogh Géza és Magos Balázs. „Az ügyfélszolgálatra és a kiváló márka intenzív promóciójára fókuszálunk Ausztriában.”

Az INTERTON Group-ról:
Az INTERTON Group a világ vezető audiovizuális gyártóinak kizárólagos képviselője Ausztriában és Magyarországon. Területi viszonteladói hálózatának támogatásával az Interton számos vezető márkanevet forgalmaz a világítás-, a hang-, a színpadtechnika és az A/V vezérlőrendszerek területén. Az INTERTON Group átfogó technikai háttértámogatást és teljes körű tanácsadást nyújt az általa képviselt termékek és megoldások számára.

A QSC-ről:
A QSC idén ünnepli fennállásának 50. születésnapját.  A cég globálisan elismert vezető szerepet tölt be a díjnyertes nagy teljesítményű audió termékek tervezésében, kivitelezésében és gyártásában, beleértve a teljesítményerősítőket, hangsugárzókat, digitális keverőket, digitális jelfeldolgozókat (DSP) és a Q-SYS ™ hálózati audió, video és vezérlő platformot. A QSC termékek egyedülálló módon kihasználják az egy gyártó portfóliójában elhelyezkedő technológiák széles skáláját , megbízható, bővíthető és rugalmas megoldásokat kínálva a professzionális telepített, hordozható, vállalati és mozi alkalmazásokhoz világszerte.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.