interton logo

A QSC ÉLŐ HANGOSÍTÁSI MEGOLDÁSAI A ROLAND 24 ÓRÁS HANGSZERES FESZTIVÁLJÁN

A Roland 2016. szeptember 9-én rendezte meg első ízben a 24 órás zenei fesztiválját a "The Future. Redefined"-ot, melyen több, mint 30 Roland termék mutatkozott be videó stream-en,  többek között Los Angeles-ből, New York-ból, Toronto-ból, Brüsszelből, Párizsból és Tokióból.

Az egyedülálló hangszeres fesztiválon nemcsak új termékek debütáltak, hanem élő előadások, bemutatók és interjúk voltak láthatók. A Roland a QSC hangsugárzóit választotta három színpadon is, melyek KLA12, KW181, K10, K12 és KSub típusokból álltak.
"A QSC nagy megtiszteltetésnek érzi, hogy a Roland partnere lehet ezen a világméretű hangszeres fesztivál ünnepen" mondta Ray van Straten, a QSC marketing igazgatója. "A QSC és a Roland vásárlói értékelik a minőséget és a kitűnő teljesítményt, ami természetessé és élménnyé teszi a két márka párosítását mindenki számára. Gratulálunk a Roland-nak ezen izgalmas esemény elindításához."

Tudjon meg többet:
http://www.qsc.com/news-events/news/detail/qsc-live-sound-solutions-power-the-roland-stage-for-the-worldwide-launch-of-the-future-redefined/


rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.