interton logo

QSC E SOROZAT A SZÍNPAD MAGAZINBAN

Szintén a SZÍNPAD Magazin 2016. márciusi számából: a magazin 47. oldalán Fekete Gábor kollégánk a QSC új, passzív hangsugárzó családjáról, az E sorozatról ír.


A QSC új E sorozata passzív hangsugárzókból áll, melyeket legfőképp élő események hangosítására terveztek. Talán meg sem lepődhetünk ezen, hisz a K és KW sorozat igen sikeres a mai napig, ám a szintén újnak mondható PLD és GXD erősítők kívántak egy új, hozzájuk illő passzív hangsugárzó-sorozatot.
Talán ez a magyarázata annak, hogy megtartva a bevált receptet, külsőben és hangkarakterben is a K családra hasonlít az új hangsugárzó-sorozat, és természetesen megtartotta a QSC DMT (Directivity Matched Transition) tervezését, a tökéletes lesugárzás érdekében. Az E sorozat minden professzionális végerősítővel üzemeltethető, de a mai nagy teljesítményű hangsugárzók finoman hangolt digitális jelfeldolgozásra (DSP) támaszkodnak a magasabb szintű teljesítmény elérése érdekében. Az E sorozat hangsugárzói is akkor fognak a leghatékonyabban működni, ha a QSC PLD vagy GXD erősítőit, illetve a QSC TouchMix digitális keverőit használjuk. Ez nem csupán analóg eszközök egy csoportja, hanem egy komplett rendszer, mely garantálja a QSC minőséget és a teljes rendszer kihasználhatóságát. Az E család négy modellt tartalmaz (E10, E12, E15, E18SW), melyek 15 mm, 11 rétegű fa rétegelt lemezből készültek. Professzionális megjelenésükhöz hozzájárul az anyagából kialakított testbe süllyesztett hordfül és a fekete előlapi lemez, mely mögött fekete akusztikus szivacs védi a hangszórókat a portól. Felületüket a megszokott rücskös, kopásálló festék védi. Hangfalállvány-hüvelyük két állásban dönthető és M8 menetes furatok segítenek a függesztésben. A mélysugárzó opcionálisan négy darab kerékkel is felszerelhető.

A QSC E sorozat kizárólagos magyarországi forgalmazója az INTERTON Group. Az E sorozat 2016. második negyedévében lesz elérhető Magyarországon.

Fekete Gábor
Műszaki menedzser
INTERTON Grouprendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.