interton logo

QSC KITÜNTETÉS AZ INTERTON GROUP-NAK!

Az INTERTON Group 2006 óta kizárólagosan képviseli és forgalmazza a QSC (USA) termékeit Magyarországon.

 

A világ egyik vezető professzionális hangtechnikai gyártója erősítőket, aktív és passzív hangsugárzókat, line array rendszereket, rendszerprocesszorokat és hálózati audio rendszereket fejleszt és gyárt.

Az INTERTON Group a QSC TouchMix keverőpulthoz készített saját klipet. A klip Pély Barna és a B the First közreműködésével készült, az együttes Ments meg Afrodité című számára épül.

A klip minősége valamint a QSC eddigi magyarországi kommunikációjának elismeréseként a QSC legutóbbi frankfurti Sales Meetingjén különdíjjal ismerte el az INTERTON Group eddigi disztribúciós tevékenyégét, eredményeit.

Nem ez az első alkalom, hogy az INTERTON Group munkáját rendkívüli elismeréssel méltatják partnereink: 2010-ben a Taiden - a világ egyik legnagyobb konferencia- és tolmácsrendszer fejlesztő és gyártó vállalata – hasonló elismerésben részesített vállalcsoportunkat!

A Ments meg Afrodité című klip: https://www.youtube.com/watch?v=BEEqFXdhnXw
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.