interton logo

A QSC A Q-SYS ÖKOSZISZTÉMA RÉSZEKÉNT BEMUTATJA A CX-Q SZÉRIÁS ERŐSÍTŐKET

A CX-Q széria négy- és nyolccsatornás modellekből áll, melyek a nagy teljesítményt és megbízhatóságot ötvözik a Q-SYS ökoszisztéma natív hálózati továbbítási, vezérlési és felügyeleti képességeivel.

A Q-SYS ökoszisztéma natív perifériájaként a CX-Q hálózati erősítők kihasználják a hálózati útválasztási lehetőségeket, valamint a fejlett feldolgozást, a vezérlést és a felügyeletet. Ezek az erősítők képesek együttműködni a Q-SYS-el olyan QSC technológiák alkalmazása esetén, mint az Intrinsic Correction™, amely maximalizálja a QSC hangsugárzók teljesítményét és védelmét.

„A QSC 50 éves tapasztalattal rendelkezik a legmegbízhatóbb és legerősebb végerősítők építését tekintve. Ez az ötödik generációs erősítő platform újra definiálja a kategóriát olyan megoldással, amely megbízható, rugalmas teljesítményelosztást és még jobb hangminőséget biztosít.” - mondta Sanjay Kulkarni, a QSC erősítők termékfejlesztési igazgatója. „A díjnyertes Q-SYS ökoszisztémával párosítva a CX-Q sorozat lehetővé teszi az integrátorok számára, hogy kihasználják az AV&C natív megközelítését és olyan rendszert hozzanak létre, amely sokkal nagyobb értéket és kiváló teljesítményt nyújt, mint a harmadik féltől származó erősítő megoldásokat használó rendszerek.”

A CX-Q hálózati erősítők rendkívül hatékony, D-osztályú hibrid meghajtást alkalmaznak, amely a megbízható PL380 PowerLight™ erősítő platformra épül, ami a világ minden táján bizonyított már különböző létesítményekben. A CX-Q széria két QSC erősítő innovációval is rendelkezik, ez a FlexAmp™ és a FAST (Rugalmas Teljesítmény Összegző Technológia), amelyek egyetlen erősítőben magasszintű, zökkenőmentes teljesítményelosztási lehetőségeket kínálnak.

A négy- és a nyolccsatonás modellek is tartalmazzák a „Q” változatot, melyek hálózati bemenetekkel és mikrofon/vonal szintű bemenetekkel vannak ellátva, amelyek belépési pontot jelentenek a Q-SYS  ökoszisztémába, valamint a „Qn” változatot, amelyek kizárólag hálózati bemenetekkel rendelkeznek, így költséget takarítanak meg abban az esetben, ha további bemenetekre van szükség.

A QSC CX-Q erősítők a gyártó weboldalán: https://www.qsc.com/systems/products/q-sys-platform/products-peripherals-accessories/network-amplifiers/cx-q-series/

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.