interton logo

QSC CP SZÉRIA BEMUTATÓ VIDEÓ

Már magyar felirattal is elérhető a QSC CP aktív hangsugárzók első bemutató videója, melyben Chris, a QSC munkatársa ad általános áttekintést a CP szériáról.

A videóból megtudhatjuk, miért jó választás a CP széria, illetve az alapvetőbb technikai beállítási lehetőségek is bemutatásra kerülnek.

A videó megtekintéséhez kattintson ide!


A QSC CP széria a gyártó weboldalán:
https://www.qsc.com/hu/hangositas/termekek/hangsugarzok/aktiv-hangsugarzok/cp-series/

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.