interton logo

A QSC BEMUTATJA A CP SZÉRIA AKTÍV HANGSUGÁRZÓIT

Az új hangsugárzó széria a QSC teljesítményt, minőséget és megbízhatóságot kínálja az értékorientált ügyfelek számára világszerte.

Costa Mesa, California (2018. október 1.) A QSC örömmel mutatja be a CP aktív hangsugárzókat! A CP a legmagasabb színvonalú aktív hangsugárzó megoldást kínálja azok számára, akik a QSC teljesítményt, minőséget és megbízhatóságot választják ár érték arányban. A hangsugárzó ultra kompakt formájának és könnyű súlyának kombinációja tovább emeli a termék varázsát, ennek köszönhetően könnyű szállítást és üzembehelyezést biztosít mind a live, mind az install alkalmazásokban.

A CP sorozat kétutas modellekből áll: CP8 és CP12. Mindkét modell rendkívül hatékony 1000W-os D osztályú erősítő modult tartalmaz, mely egy „egy gombnyomásos” DSP pereset váltást biztosít a leggyakrabban használt felhasználásokhoz, valamint vonal, mikrofon/vonal és 3,5mm-es sztereó bejáratokkal van ellátva. Mindegyik hangsugárzó állványra szerelhető, színpadi monitorként is alkalmazható, illetve telepítési megoldásokat is kínál. A kiegészítő tartozékok között megtalálható a hordtáska, a kültéri huzat, illetve a gyors csatlakozású „Yoke mount”.

„A QSC a világszínvonalú, nagyteljesítményű, professzionális felhasználásra készült termékeiről híres”, - mondta David Fuller, a QSC temékfejlesztési igazgatója. „Az a képesség, hogy sokkal szélesebb körben tudjuk biztosítani ügyfelek számára ugyanazt a minőséget, figyelemre méltó eredmény a csapataink számára.” – tette hozzá Fuller: „a CP hihetetlen bemutatkozást tesz lehetővé az új QSC vásárlók számára csakúgy, mint a régi QSC ügyfeleknek”.


A QSC-ről:
A QSC idén ünnepli fennállásának 50. születésnapját.  A cég globálisan elismert vezető szerepet tölt be díjnyertes, nagy teljesítményű audió termékek tervezésében, kivitelezésében és gyártásában, beleértve a teljesítményerősítőket, hangsugárzókat, digitális keverőket, digitális jelfeldolgozókat (DSP) és a Q-SYS ™ hálózati audió, videó- és vezérlő platformot is. A QSC termékek egyedülálló módon kihasználják az egy gyártó portfóliójában elhelyezkedő technológiák széles skáláját, megbízható, bővíthető és rugalmas megoldásokat kínálva a professzionális telepített, hordozható, vállalati és mozi alkalmazásokhoz világszerte.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.