interton logo

QSC ÉS AUDINATE TECHNOLÓGIAI EGYÜTTMŰKÖDÉS!

A QSC és az Audinate örömmel jelenti be együttműködését olyan technológiák kifejlesztésére, amelyek elősegítik az integrációt a QSC megoldások és az Audinate licencelt termékek között. A közösen kidolgozott megoldások első generációi várhatóan már az idei évben elérhetők lesznek.

A QSC az iparág vezető gyártóival, - mint például az Audinate – közvetlenül együttműködve egyedülálló megoldásokat valósít meg, melyek nem csak a QSC portfólióját növelik, hanem a teljes audiovizuális iparág számára natívabb összekapcsolási lehetőségeket biztosít.

Kattintson az alábbi linkre és tudjon meg többet:
https://www.qsc.com/news/news/detail/qsc-and-audinate-announce-technology-development-partnership/

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.