interton logo

MOST KEDVEZMÉNYESEN JUTHAT QSC ESZKÖZÖKHÖZ A BUDAPEST MUSIC EXPO KIÁLLÍTÁSON!

Az idei Budapest Music Expo kiállításon (október 5-7., Hungexpo) megéri felkeresni az INTERTON Group standját (G140) annak, aki QSC eszköz vásárlását tervezi!

A kiállítás ideje alatt a standon leadott QSC megrendelésekre 5% kedvezményt biztosítunk, melyet az ajánlatkérő lap kiállításától számított 1 hónapon belül érvényesíthet az érdeklődő a hivatalos QSC viszonteladóinknál, akik listája itt olvasható: http://intertongroup.com/interton-viszonteladok

Az ajánlatkérő lap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár! A kedvezményben a QSC pro audio eszközei vesznek részt, melybe természetesen az új CP aktív hangsugárzók is beletartoznak!

Bővebb információért érdeklődjön a Budapest Music Expo kiállításon, az INTERTON Group standján!

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang- és fénytechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.